Inngår i kampanje

Harry Potter Og Mysteriekammeret (2) - Special Edition (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Biler flyr, trær slår tilbake, og en mystisk alv kommer for å advare Harry Potter når han går inn i sitt andre år av denne utrolige reisen i magiens verden. Dette skoleåret ved Galtvort byr på snakkende edderkopper og brev som brøler, mens Harrys urovekkende evne til å snakke med slanger skaper splid mellom ham og vennene hans. Den unge trollmannen opplever en eventyrlig periode med duellerklubber og lumske klabber - men når en blodig innskrift på veggen forkynner at «mysteriekammeret er åpnet», blir det for alvor fare på ferde. Harry, Ronny og Hermine må mobilisere alt sitt mot og alle sine magiske krefter for å redde Galtvort.

I likhet med den første filmen i serien basert på J.K. Rowlings fantasifulle bøker er også Harry Potter Og Mysteriekammeret regissert av Chris Columbus (Percy Jackson Og Lyntyven). Gjør deg klar til å bli underholdt og skremt når Harry viser at han er mer enn en magiker – han er en helt!
Produktfakta
Produksjonsår 2002 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Familie, Fantasy Antall disker 2
Spilletid 2 timer 28 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Bestillingsnummer 1000615090
Serie SF Kids
Video
Bonusmateriale
  • Creating The World Of Harry Potter Part 2: Characters
  • Additional Special Features Included