Hasse & Tage - Volum 1 (DK-import) (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Pus Ta Meg! / Svenska Bilder (1964):

Hasse & Tages debutfilm, med masse sex, vold, sex, skrekk, skrekk, skrekk, sex, legeromantikk, fjonge shownummer og sexvold i flotte kostymer.

 

Att Angöra En Brygga (1965):

Tage Danielssons mektig populære komedie er en tilsynelatende harmløs harselas, full av banale slapstick og gags, men den kan også ses på som en hyllest til anarkiet og det glade vanvidd i det ellers så grå sosialdemokratiske "mønsterbruket" som Sverige var på sekstitallet.

Handlingen i filmen er egentlig uten betydning, men kort fortalt går den som følger: En gruppe mennesker skal feire sommerkvelden på en øy, men får problemer med å legge seilbåten inn til brygga. Med dette nesten banale utgangspunktet får vi servert en glitrende oppvisning i ren fysisk komikk. Lignende galskap er ikke blitt laget i skandinavisk film verken før eller siden! Her benyttes et stort register med velkjente komedieknep som trekker veksler på både Chaplin, Keaton og brødrene Marx.

 

Eplekrigen / Äppelkriget (1971):

"Vær realistisk - drøm det umulige!" kan stå som motto for Hasse & Tages humørfylte oppgjør med kapitalsterke miljø-ødeleggere. Forsøket på å gjøre den landlige Skåne-idyllen Änglamark om til et moderne ferieparadis, Deutschney- land, blir møtt med massiv motstand av lokalbefolkningen. Med litt magisk hjelp fra folkeeventyrene, makter bygda å stå imot inntrengerne.
Eplekrigen er en miljøpropaganda-film som burde gjort naturvernorganiasasjonene arbeidsløse, samtidig som den er en underholdningsfilm uten sidestykke i skandinavisk filmproduksjon. En absolutt höjdare!

 

Mannen Som Slutte Å Røyke / Mannen Som Slutade Röka (1972):

Dante Aligheri arver 17 millioner etter sin far på den betingelse at han slutter å røyke innen 14 dager. Hvis ikke, får onkelen pengene. Dante gjør iherdige forsøk, men motarbeides av onkelen. Til slutt får han hjelp av flyvertinnen Beatrice...

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 4 Spilletid 6 timer 36 minutter
Undertekster Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Regissør Tage Danielsson Skuespillere Birgitta Andersson, Grynet Molvig, Gösta Ekman, Hans Alfredson, Hasse & Tage, Monica Zetterlund, Per Grunden, Tage Danielsson
Bestillingsnummer 1100354

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også