Himmelblå - Sesong 2 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Himmelblå - Sesong 1 finner du her

Himmelblå - Sesong 3 finner du her!

I et lite øysamfunn på Helgelandskysten kjemper beboerne en desperat kamp for å holde sitt lille samfunn i live. De eldre dør og ingen unge kommer til. I et desperat forsøk på å redde skolen på øya, setter de inn en annonse i VG: Flytt til Ylvingen. Vi garanterer husly og en spennende jobb i turistindustrien på verdens vakreste øy. En bare delvis sann påstand, men i krig og kjærlighet er alt lov.

I Oslo kjemper den slitne alenemoren Marit med å få endene til å møtes. Hun har to like slitne barn, Robin og Iris, en håpløs jobb og ikke engang nok penger til å leve det livet hun hater. Annonsen i VG er som sendt fra himmelen. Det eneste problemet er at Marit ikke kan tilby den perfekte kjernefamilien de søker etter. For å pynte på situasjonen, overtaler hun bestevennen Kim til å være med som ektemann. Før de vet ordet av det er Marit, Kim, Robin og Iris bosatt tusen kilometer fra storbyen med en gammel nedslitt fiskarheim som bosted og arbeidsplass...

Himmelblå ble med rette markedsført som «verdens vakreste TV-serie» av NRK. Under Gullruten 2009 vant den prisen for beste dramaserie, og Lena Kristin Ellingsen ble kåret til beste skuespiller.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 2
Spilletid 6 timer 40 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Bestillingsnummer BNA3078156
Serie NRK