How I Met Your Mother - Sesong 1 (DVD)

129,00 12900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Når hans beste venner, Marshall og Lily, bestemmer seg for å gifte seg, setter Ted raskt i gang jakten på sin utkårede. Som hjelper har han med seg kameraten og selskapsløven Barney, en innbitt ungkar med massevis av sprø planer for idiotsikker sjekking av damer. Ted har faktisk allerede siktet seg inn på den sjarmerende og uavhengige Robin (Cobie Smulders), men skjebnen skal vise seg å spille ham et puss eller to.

How I Met Your Mother er den komiske historien om Ted, en ung arkitekt i New York. Gjennom en rekke tilbakeblikk får vi servert den hysterisk uforutsigbare historien om hvordan han traff kvinnen i sitt liv, og dermed gikk fra de ensliges verden - fylt av sjekkereplikker, tilfeldig sex og diverse hindringer - til et fast forhold. Hovedrollen som Ted spilles av Josh Radnor, mens vi blant de øvrige skuespillerne finner Jason Segel (Dumpet Av Sarah Marshall og I Love You, Man), Alyson Hanningan (American Pie, Buffy), Neil Patrick Harris (Harold & Kumar-filmene, Starship Troopers) og Cobie Smulders.

Bonusmateriale

  • First Round - Clip Montage
  • Last Call - Clip Montage
  • Video Yearbook
  • Bloopers

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Komedie
Antall disker 3 Spilletid 8 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris Bestillingsnummer FP90133448
Serie How I Met Your Mother

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende