How I Met Your Mother - Sesong 7 (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Med både baby og bryllup på vei er det forandring i luften. Mens Marshall og Lilly flytter vekk for å starte familielivet, fortsetter Ted jakten på drømmekvinnen. Samtidig avslører Robin en sjokkerende hemmelighet, gjesteskuespiller Katie Holmes blir med på moroa når "The Slutty Pumpkin" gjør sin etterlengtede tilbakekomst - og bryllupsklokkene ringer faktisk for den evige ungkaren Barney. Men hvorfor har han på seg et tåpelig slips … og hvem er egentlig hans "heldige" utkårede?

How I Met Your Mother er den komiske historien om Ted, en ung arkitekt i New York. Gjennom en rekke tilbakeblikk får vi servert den hysterisk uforutsigbare historien om hvordan han traff kvinnen i sitt liv, og dermed gikk fra de ensliges verden - fylt av sjekkereplikker, tilfeldig sex og diverse hindringer - til et fast forhold. Hovedrollen som Ted spilles av Josh Radnor, mens vi blant de øvrige skuespillerne finner Jason Segel (Dumpet Av Sarah Marshall og I Love You, Man), Alyson Hanningan (American Pie, Buffy), Neil Patrick Harris (Harold & Kumar-filmene, Starship Troopers) og Cobie Smulders.

Bonusmateriale

  • Neil Patrick Harris Gets His Star
  • Guest Star Powers
  • How We Wrote Your Mother
  • How We Made Your Mother
  • Deleted Scenes
  • Gag Reel
  • Audio Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Komedie
Antall disker 3 Spilletid 8 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Alyson Hannigan, Bob Saget, Cobie Smulders, Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris Bestillingsnummer FP90154509
Serie How I Met Your Mother