Hugo (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Martin Scorseses eventyrlige, storslagne drama forteller historien om en tolv år gammel foreldreløs gutt som bor inne i veggene på en stor togstasjon i 1930-tallets Paris. Filmen var nominert til elleve Oscar-priser og stakk av med fem av dem.

Hugos eneste venn er en mystisk, menneskelignende maskin som hans avdøde far har etterlatt ham. Gutten er overbevist om at innretningen rommer en hemmelig beskjed fra faren, men han klarer ikke å få den kompliserte maskinen til å virke. Livet tar imidlertid en helt ny vending når han møter den eksentriske jenta Isabelle og stefaren hennes, den gretne leketøysmakeren Georges - før han vet ordet av det, befinner Hugo seg midt i et fantastisk eventyr som kan gi ham svar på alle spørsmålene.

Scorseses fabelaktige filmatisering av Brian Selznicks roman Oppfinnelsen av Hugo Cabret er en magisk film for hele familien - og en uforglemmelig, kjærlig hyllest til filmhistoriens pionerer. I de største rollene treffer vi Asa Butterfield, Chloë Moretz og Ben Kingsley, omgitt av navn som Jude Law, Christopher Lee og Sacha Baron Cohen.

Bonusmateriale

  • Shoot The Moon - Filmen Bak Filmen Hugo

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 1 minutter
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Martin Scorsese
Skuespillere Asa Butterfield, Ben Kingsley, Chloë Grace Moretz, Christopher Lee, Emily Mortimer, Helen McCrory, Ray Winstone, Sacha Baron Cohen Bestillingsnummer NO1303796

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i