Inngår i kampanje

I Love You, Man (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Temaet mannlig vennskap blir sjelden behandlet like vittig som i suksessen I Love You, Man. Med den uslåelige duoen Paul Rudd (Knocked Up) og Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall) i hovedrollene tar filmen buddy-komedien til nye høyder.

Rudd spiller streitingen Peter som skal gifte seg med drømmejenta, men som fort oppdager at han ikke har en eneste kompis som kan fylle rollen som forlover. På ingen måte noen optimal situasjon, verken for ham selv eller dama. Selv med velment hjelp fra forloveden, hennes mange venninner og broren Robbie synes Peter å være et håpløst tilfelle hva vennskap angår. Den famlende jakten på en bestevenn - eller bare en venn, her er ikke tid til å spille kostbar - er desperat og tilsynelatende håpløs, helt til den kuleste fyren av dem alle dukker opp. Peter og Sydney (Segel) legger sammen ut på en gradvis blomstrende bromance som er både rasende festlig, deilig pinlig og ytterst menneskelig.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Hvordan I Love You, Man ble til
  • Ekstra, slettede og utvidede scener
  • Tabber

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør John Hamburg Skuespillere Andy Samberg, J.K. Simmons, Jamie Pressly, Jane Curtin, Jason Segel, Jon Favreau, Paul Rudd, Rashida Jones
Bestillingsnummer NO1145136

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende