In The Name Of The Father (DVD - SONE 1)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Oscar-vinner Daniel Day-Lewis gjør en gnistrende innsats i dette sterke dramaet om en manns 15 år lange kamp mot - og endelige triumf over - en forferdelig urett.

I Fars Navn er den sanne historien om Gerry Conlon (Day-Lewis), en småkjeltring i 70-årenes urolige Belfast. Gerrys største interesser er å drikke seg full og feste, noe den stille og skrøpelige faren Giuseppe (Pete Postlethwaite) misliker sterkt. Når Gerry får IRA på nakken, sender faren ham til England, hvor Gerrys påfunn fører til at han havner på feil sted til feil tid.

Han er uskyldig, men blir tvunget til å tilstå en brutal terrorbombing, og blir dømt til livsvarig fengsel som en av "the Guildford Four". Giuseppe blir også arrestert og fengslet, og bak murene får Gerry langsomt erfare at farens tilsynelatende svakhet skjuler en stor indre styrke og visdom. Sammen med en glødende engasjert advokat (spilt av Oscar-vinner Emma Thompson), bestemmer Gerry seg for å bevise sin uskyld, renvaske farens navn og avsløre sannheten bak en av de skammeligste rettsbegivenheter i nyere historie.
Produktfakta
Produksjonsår 1993 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jim Sheridan Skuespillere Daniel Day-Lewis, Emma Thompson, Pete Postlethwaite
Bestillingsnummer MHV62020248DVD Serie Gullbjørnen-vinnere, Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende