Inngår i kampanje
  • Mix & Match - 3 for 250,-

Inglourious Basterds (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

I løpet av det første året av den tyske okkupasjonen av Frankrike, er Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) vitne til at Naziobersten Hans Landa (Christoph Waltz) henretter hennes familie. Shosanna klarer så vidt å unnslippe nazistene og rømmer til Paris hvor hun skaper seg en ny identitet, og blir eier og bestyrer av en kino.

I en annen del av Europa etablerer Løytnant Aldo Raine (Brad Pitt) en gruppe jødisk-amerikanske soldater som skal utføre gjengjeldelsesaksjoner mot tyskerne. Raines gruppe, som senere blir kjent som "the basterds" av sine fiender, slår seg sammen med den tyske skuespillerinnen og hemmelige agenten Bridget von Hammersmark (Diane Kruger). Sammen har de som oppdrag å fjerne lederen av Det Tredje Riket. Skjebnene møtes under en kino-baldakin hvor Shosanna er klar til å gjennomføre sin egen hevnplan.

Regissør Quentin Tarantino er tilbake i storform med Inglourious Basterds, som han selv har beskrevet som "en spaghettiwestern lagt til 2. verdenskrig". Hollywood-gullgutten Brad Pitt får boltre seg i både mørk humor og storslagen action, og østerrikske Christoph Waltz vant en velfortjent pris som beste skuespiller under Cannes-festivalen i 2009, samt en Oscar i kategorien beste mannlige birolle.

Bonusmateriale

  • Extended and Alternate Scenes
  • <i>Nation's Pride</i> - Experience the full film within the film

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krig
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 37 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Quentin Tarantino Skuespillere Brad Pitt, Christoph Waltz, Daniel Brühl, Diane Kruger, Eli Roth, Gedeon Burkhard, Melanie Laurent, Michael Fassbender, Omar Doom, Til Schweiger
Bestillingsnummer 52GSD8284402 Serie 2000-tallets 100 beste filmer

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i