Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Jeg Reiser Alene (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Jarle Klepp er en lovende litteraturstudent som interesserer seg for kvinner, indierock og dekonstruksjon. En ung mann på 25 år, full av seg selv. Han har fått et urovekkende brev som sier at han er far til ei. Charlotte Isabel Hansen. Hun viser seg å være fruktene av et samleie på en fest i 1989, hvor Jarle lå med en døddrukken jente på 15 år. Nå sitter Charlotte Isabel på flyet for å tilbringe den uka hun fyller 7 år hos sin nye far.

Kontrastene i universet er store, mellom den selvdyrkende akademiske verdenen unge Klepp beveger seg i, hvor det viktigste er Marcel Proust og Morgenbladet, og et lite barns verden, hvor det viktigste er Tamagochier og Prinsesse Diana. Og mellom ei lita jentunges behov og den omsorgen hennes selvopptatte far ikke er i stand til å gi henne. Charlotte Isabel slår ned som en atombombe i den unge akademikerens perfekte verden.

Jarle Klepp må bli voksen. Kan han det? Vil han det?

Jarle Klepp er den samme fyren vi møtte som forvirret tenåring i den firedoble Amanda-vinneren fra 2008, Mannen Som Elsket Yngve, også den regissert av Stian Kristiansen. Jeg Reiser Alene er basert på Tore Renberg-romanen Charlotte Isabel Hansen fra 2008.

Bonusmateriale

  • Bakomfilm
  • Slettede Scener
  • 2 Musikkvideoer
  • Kommentarspor

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Stian Kristiansen Skuespillere Amina Eleonora Bergrem, Henriette Steenstrup, Ingrid Bolsø Berdal, Pål Sverre Valheim Hagen, Rolf Kristian Larsen, Trine Wiggen
Bestillingsnummer 76NSD8800171SM Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i