Jerry Maguire (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Jerry Maguire er toppagent hos SMI - Sports Management International - og er utvilsomt hersker av sitt univers. Han er kjekk, sjarmerende, lojal mot sine stjerneklienter og forlovet med den vakre Amy Bishop. Problemet er bare at Jerrys munn, hjerne og sjel som oftest er på autopilot. Han er en god kompis, men en dårlig kjæreste. En sen nattetime innser han det overfladiske i alt dette og skriver et notat til ledelsen om hvordan han synes firmaet skal drives; ved å se på klientene som mennesker og ikke bare som pengemaskiner. En uke senere står han uten jobb og må starte på nytt.

Bare to personer våger å satse på at han skal klare dette: Regnskapsassistenten Dorothy, og Rod, en annenrangs fotballspiller som legger hele sin karriere i Jerry's hender.

Tom Cruise vant Golden Globe for beste hovedrolle, Cuba Gooding Jr. vant Oscar for beste birolle. Stjerneskuddet Renee Zellweger høstet lovord fra en samlet kritikerskare for sin rolle som Dorothy. Filmen er i det hele tatt overøst med ros fra publikum og kritikere. Gled deg til en gjennomsjarmerende komedie med full "Cruisekontroll"!

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 13 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Cameron Crowe Skuespillere Bonnie Hunt, Cuba Gooding Jr., Jay Mohr, Jerry O'Connell, Kelly Preston, Renee Zellweger, Tom Cruise
Bestillingsnummer 52GSD6233551

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende