Jon & Jimmy - Dreams, Drugs, Django (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Jon & Jimmy er den bemerkelsesverdige historien om toppgitaristen og musikkprodusenten Jon Larsen og hans samarbeid med Jimmy Rosenberg (kalt "sigøynerjazzens svar på Jimi Hendrix"), og forteller om hvordan penger, narkotika og avhengighet holdt på å ødelegge et av de mest spennende vennskapene innen europeisk jazzhistorie. Det som kunne blitt en suksesshistorie om talent, inspirasjon og internasjonal status er dermed også en åpen og sterk skildring av vennskap på liv og død.

Det er ingen tilfeldighet at historien om Jon og Jimmy lanseres i januar 2010. Den 28.januar samme år er det hundre år siden gitaristen Django Reinhardt ble født. For Jon Larsen og Jimmy Rosenberg var Djangos musikk den store inspirasjonen som førte dem sammen. Jimmy er av sinti-slekt, vokste opp i husvogn i Nederland og overrasket alle med sin musikalske følsomhet og fandenivoldske spontanitet.

Denne DVD-en byr på tilsammen 40 minutter bonusmateriale. Foruten et sjeldent amatøropptak av Chet Baker i en av hans siste studioinnspillinger i Paris opplever vi noen av de sterkeste personlighetene innen akustisk jazz- og folkemusikk-tradisjon i Europa: svenske Andreas Öberg, franske Angelo Debarre, nederlandske Stochelo Rosenberg og vår egen Stian Carstensen. Opptakene er innspilt live i høyst forskjellige miljøer i Norge, Holland og Frankrike.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Dokumentar, Hot Club De Norvege, Jimmy Rosenberg, Jon Larsen
Artist Dokumentar, Hot Club De Norvege, Jimmy Rosenberg, Jon Larsen Bestillingsnummer EF100012