Karius Og Baktus (DVD)

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Filmene i denne DVD-utgivelsen er alle fullstendig digitalt restaurerte. De er aldri tidligere vist med en slik stabilitet, skarphet og fargedybde! Hver eneste scene i filmene er manuelt tilpasset det nye bredformatet på TV, og enkelte utvalgte av dem er faktisk manuelt og artistisk utvidet for ikke å miste billedinformasjon.

Lyden har også gjennomgått en radikal forvandling. For første gang kan filmene oppleves i stereo og Dolby Digital 5.1. Fordi det kan ha historisk interesse, finnes også det originale lydsporet til filmene.

Som aldri før kan du oppleve Karius og Baktus der de romsterer i tennene til Jens, og deres kamp mot tannbørsten.

Møt den freidige, men godhjertede Veslefrikk med fela der han sliter i tre år for tre skilling, og gir dem bort i medynk til landstrykerne etter hvert som han møter dem. Men belønningen er gjev.

I tillegg til disse kjente og kjære titlene har denne utgaven også en deilig 15 minutters dukkefilm fra 1958 som heter Et hundeliv. Filmen handler om Passopp, en sagspillende trubadur med sans for tant og fjas, og hans kjæreste, Bella, som er både klok og fornuftig. Fra å kaste bort alt han tjener på tivoli, lurer Bella ham på bedre tanker, og han tar arbeid som snekker i hundelandsbyen.

Du vil også få se Ivo Caprinos aller første eksperimentelle dukkefilm Tim og Tøffe. Det er en søt liten fortelling i svart/hvitt produsert allerede i 1949. Filmen handler om vennene og trubadurene Tim og Tøffe, og apekatten som stjeler Tøffes mandolin og drar opp i fjellet for å fange Tøffe.

Produktfakta
Produksjonsår 1954 Format DVD
Sone Sone 0 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 57 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Mono 1.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer 802204 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i