Karl & Co. - Den Komplette Serien (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
NB! Denne varen er for tiden ute av produksjon og Platekompaniet har dessverre ikke mulighet til å skaffe denne varen. Dersom den blir tilgjengelig igjen i fremtiden, vil vi legge ut informasjon her.

Karl (Nils Vogt) er nyinnflyttet i et borettslag. Han ser frem til livet i den nye leiligheten med skrekkblandet fryd. Han har år bak seg med samboerskap med Nils og Henry, og gleder seg til å bo alene. Men det kan jo også bli litt ensomt. Det siste trenger han ikke bekymre seg for. Formannen i beboerforeningen Ulf Rasch Ludvigsen (Knut Lystad) er raskt på plass etter at Karl flytter inn i bygningen. Han er svært samvittighetsfull når det gjelder ordensregler og bestemmelser, og insisterer på at Karl må sette seg inn i reglene så fort som mulig.

Søsteren Vigdis (Minken Fosheim) er også en sentral person i Karl & co. Hun er skilt, og egentlig ganske usikker når det gjelder menn. Hun kommer stadig dragende på kjærester for å få Karls godkjenning. I kveld er det gitarspillende Torstein - i Eldar Vågans skikkelse - som må vises fram. Vigdis er ikke særlig smart, men til gjengjeld veldig positiv.

Moren (Wenche Foss) har bodd i USA i mange år, men er vendt hjem til gamlelandet etter at mannen Bob døde. Moren er 75 år, men svært ung til sinns.

En fargesprakende gjeng av de beste norske skuespillere og komikere setter hverandre i stevne i Karl & Co, og fører videre tradisjonen fra den store komisuksessen Mot i brøstet.

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 8 Spilletid 33 timer 28 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Harald Heide-Steen Jr., Knut Lystad, Minken Fosheim, Nils Vogt, Wenche Foss Bestillingsnummer 28201-1