Kon-Tiki - Internasjonal Versjon (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I 1947 ble en krigstrett verden fascinert av den unge, norske mannen Thor Heyerdahl. Han hadde utviklet en revolusjonerende teori om at Polynesia var blitt befolket fra Sør-Amerika, stikk i strid med det etablerte vitenskapsmiljøets teori om migrasjon fra Asia. For å bevise teorien sin gjorde han noe hittil uhørt: Han bestemte seg for selv å teste den i praksis – og la ut på en eventyrlig og farefull ekspedisjon over Stillehavet. Den primitive balsaflåten han skulle tilbakelegge nesten 8000 kilometer med, døpte han Kon-Tiki – etter solguden. Thor Heyerdahl fikk med seg fem unge menn: Ingen av dem kjente hverandre fra før, og bare en av dem kunne seile. Selv hadde han vannskrekk og kunne ikke svømme. Thor var villig til å ofre alt og alle for å få rett.

Denne utgaven innholder både den norske og den internasjonale versjonen av Kon-Tiki. Den internasjonale versjonen er på engelsk, er uten tekster, og kommer i NTSC og PAL format på hver sin disk.

Bonusmateriale

  • Seile sin egen sjø

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 0 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS (Engelsk), DTS (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 2276831 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie