Inngår i kampanje

Kongens Tale (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Rørende og humoristiske Kongens Tale vant i 2011 de høythengende Oscar-prisene for beste film, beste regi og beste originalmanus. Filmen er basert på den sanne historien om den britiske - og håpløst stammende - tronarvingen Albert, glitrende spilt av Colin Firth (som mottok både Oscar og Golden Globe for innsatsen).

Etter farens død og den skandaløse tronfrasigelsen til hans eldste bror, Edvard VIII, takker Albert ekstremt motvillig ja til å overta som konge. Bertie, som han kalles innad i familien, blir dermed kronet til Kong Georg VI av England - til tross for at han hele livet har blitt hemmet av voldsom stamming. Mens landet er på randen av krig og befolkning har desperat behov for en virkelig leder, tar kongens kone, Elizabeth, kontakt med den eksentriske talepedagogen Lionel Logue. Etter en tøff start fører den uortodokse behandlingen og det tette samarbeidet til at Logue og kongen knytter varige bånd, men den virkelige testen gjenstår - den viktige radiotalen som skal samle og inspirere et folk på vei ut i krig.

Regissør Tom Hooper (John Adams, The Damned United) har med Kongens Tale laget et lunt og høyst menneskelig mesterverk av en film. Filmen stakk av med fire Oscar-priser og var nominert til ytterligere åtte - deriblant for beste biroller, spilt med bravur av henholdsvis Geoffrey Rush (Lionel Logue) og Helena Bonham Carter (Dronning Elizabeth).
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 54 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1201074 Serie BAFTA-vinnere, Oscar-vinnere
Bonusmateriale
  • Q&A Special for BBC America
  • An inspirational story of an unlikely friendship
  • King George VI VE Day speech
  • Director’s commentary

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i