Koselig Med Peis (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den mørkt humoristiske NRK-serien Koselig Med Peis er et karakterdrevet drama om den dysfunksjonelle familien Broch-Hansen. Med håndholdt kamera og skittenrealistisk stil inviteres vi inn i livet til en splittet kjernefamilie som definitivt ikke er noe ideal, men som det samtidig er veldig lett å kjenne seg igjen i - på godt og vondt.

I begivenhetenes sentrum befinner 36 år gamle Georg seg, en verpesjuk mann med frykt for egen forstand og frykt for å bli som sine foreldre. Når Georg motvillig blir verge for sin alkoholiserte, psykisk syke og heller utrivelige far, kommer han tettere på også sin lesbiske mor og broren Terje - sistnevnte en paranoid misantrop som hater hjembyen og sliter med å skrive oppfølgeren til sin bok om den vestlige grådighetskulturen. Georg flytter inn i barndomshjemmet, og fortrengte hendelser virvles til overflaten. Etter mange års flukt fra fortiden blir den splittede familien igjen tvunget til å forholde seg til hverandre.

Georg spilles med rørende varme av Anders Baasmo Christensen (Buddy, DagReprise, Tomme Tønner) er herlig som dypt misfornøyde Terje. I andre roller møter vi navn som Stein Winge, Tone Danielsen, Viktoria Winge, Kristìn Kajander, Ellen Horn, Jon Skolmen, Anna Bache-Wiig, Lena Kristin Ellingsen og Bjørn Sundquist.

Bonusmateriale

  • Seriens opprinnelse
  • Karakteren Frank
  • Lydopptak av Bjørnedansen
  • Karakteren Terje
  • Korsfestelsen
  • Sit-com scenen
  • Blått Lerret intervju med skuespiller Stein Winge og Thomas Seeberg Torjussen
  • Stillsgalleri
  • Musikkvideo "Celibate" av Kaada

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Komedie
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Anna Bache-Wiig, Lena Ellingsen, Stein Winge, Tone Danielsen, Viktoria Winge
Bestillingsnummer 76NSD8800096SM

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i