Foyle's War - Boks 1 (DVD)

179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Mens stridene raser for fullt i 1940-tallets Europa, utkjemper den britiske kriminalinspektøren Christoper Foyle en annen krig hjemme i Hastings. En bølge av kriminalitet har brutt ut, og med minimale midler stiller Foyle og hans kollegaer opp mot smuglere, sabotører, tyver og mordere som alle ser sitt snitt til å utnytte det rådende kaoset. 

Den tyske kvinnen
I den første filmen spres redselen for en nazistisk invasjon da en bombe faller over byens pub i Lower Fenton og dreper en ung kvinne. Ryktene og paranoia spres raskt når det oppdages at en kjent, tysk kvinne har blitt brutalt myrdet. Da Foyle undersøker saken, oppdager han at det er mange som har motiv for å myrde henne.

Hvit fjær
En ung jente har vandalisert området nær et militærlager og Foyles undersøkelser tar han med til hotellet ”Hvit fjær” hvor Margaret Ellis tar imot antisemitiske sympatisører. Blant hennes gjester finnes den karismatiske Guy Spencer, leder av en pro-Hitler organisasjon kalt ”The Friday Club”. Når det skjer et mord på hotellet, må Milner konfrontere sine fordommer og loyalitet mot Foyle.

En lekse i mord
En motstandsmanns dødsfall og mordet på en ung rømling hjemme hos Gascoigne, dommeren som fikk han arrestert , gjør at Foyle og Milner mistenker at noen er ute etter hevn. Kan mordet på rømlingen være en unnamanøver for å skjule en labyrint av familiekonflikter og fordommer mot fredsaktivister? Og hva foregår egentlig i den hemmelige krigsfabrikken i nærheten?

Eagle Day
Foyle blir dratt mellom sitt ønske om å hjelpe sin sønn og sin plikt som politi når en mordutredning leder han til en radarstasjon hvor sønnen Andrew arbeider med et hemmelig prosjekt. Andrew utsettes for livsfare når det avsløres hevn, selvmord og sannheten om en uvurderlig kunstsamling. Samtidig innleder Hitler sitt ”Eagle Day”-angrep.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1200714

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i