Inngår i kampanje

LEGO Ninjago 10 - Episode 40-44 (DVD)

69,30 6930 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Etter tapet av Zane fortviler ninjaene og lurer på om de fremdeles er et team. Men så mottar de en mystisk invitasjon til å delta i Elementturneringen, og det er ting som tyder på at Zane kanskje er i live likevel. Våre helter setter seg som mål å redde vennene.

EPISODE 40: FORHEKSET
Nya kan bevise hva Chen planlegger, men ved å love at vinneren skal få gå videre, lokker Chen deltakerne til å jakte på Nya. Ninjaene tvinges med i kappløpet for å finne henne først. Lloyd oppdager at Chen planlegger å stjele alles kraft. Med kraften vil han gjennomføre en trylleformel som forvandler tilhengerne hans til Anacondrai og dermed blåse nytt liv i Slangekrigen.

EPISODE 41: DET GLEMTE ELEMENT
Etter å ha stjålet de andre deltakernes kraft, mangler Chen bare Lloyds for å fullføre trylleformelen. Han vet at datteren Skylor er glad i Kai og derfor forsøker han å få ildninjaen på sin side ved å love å fortelle ham hemmeligheter om foreldrene hans. Imens forsøker Lloyd å redde ninjaene, noe som gjør at han havner i en konfrontasjon med Chen.

EPISODE 42: SLANGENS VEI
Chen mislykkes i å blåse nytt liv i Slangekrigen, men Clouse avslører at det finnes en annen måte å gjøre tingene på: Chens datter har evnen til å suge til seg kraften til alle krigere hun møter, og dermed kan hun fullføre seremonien. Skylor oppdager endelig hva slags person faren er og klarer å få sendt en advarsel til ninjaene.

EPISODE 43: DEN STØRSTE FRYKTEN
Ninjaene møter Wu igjen og ber om hjelp fra en innskrumpet Pythor for å finne ut hvordan de skal beseire de ustoppelige Anacondrai-krigerne. Men før de får svar, bortføres Pythor av Anacondrain-krigerne, og Chen bruker sin essens for å sørge for at tilhengerne forblir Anacondrai-krigere for godt.

EPISODE 44: DE ELDSTES KORRIDOR
Ninja og elementkrigerne oppdager et strategisk viktig sted som kalles “De eldstes korridor”. Her vil de mønstre sitt endelige motangrep mot Chens Anacondrai-hær ... Men selv med det nye skjebneskipet Bounty er de ikke sterke nok. Heldigvis rømmer Pythor fra Chens grep og oppdager at det finnes én trylleformel i Trolldomsboken som kan stoppe krigen. Men prisen er høy.

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 2309131 Serie Lego, Lego Ninjago, Lego Ninjago

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i