Meryl Streep Collection (DVD)

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

It`s Complicated (2009)
Jane Adler (Meryl Streep) er mor til tre voksne barn, eier av et fremgangsrikt bakeri og har - et tiår etter skilsmissen - et vennskapelig forhold til sin eksmann, advokaten Jake (Alec Baldwin). Men når både Jane og Jake drar utenbys i forbindelse med sønnens avgangsseremoni fra 

Julie & Julia (2009)
Da Julie Powell nærmet seg 30-årsdagen, var hun nedtrykt og motløs. På leting etter en retning i livet, eller i det minste en distraksjon, siktet hun mot et nytt mål: Å kunne lage reprodusere samtlige 524 oppskrifter i kokeboken «Å mestre den franske kokekunst». Målet var å fullføre oppgaven i løpet av 365 dager, og underveis blogget hun om sine erfaringer til et stadig økende antall lesere på nettet.

Mamma Mia! (2008)
Den storslagne filmmusikalen Mamma Mia! bygger på sceneoppsetningen og kjempesuksessen med samme navn. Denne gledesfylte og storslåtte filmen byr på, foruten fengende ABBA-låter, flotte dansescener og en stjernespekket rollebesetning. Sophie (Amanda Seyfried) skal gifte seg og er på jakt etter faren sin før den store dagen. Det er bare ett problem - hun er ikke helt sikker på hvem han er. Etter å ha lest morens (Meryl Streep) gamle dagbøker i all hemmelighet, oppdager hun at han er av morens tre tidligere kjærester. Selv om hun vet at moren ville være i mot det, inviterer hun alle tre. Sophie prøver desperat å skjule dem for moren, men det går ikke lang tid før hemmeligheten kommer for en dag og moroa starter.

Out Of Africa (1985) 
Mitt Afrika er en av filmhistoriens største episke verk, og forteller den fascinerende og sanne historien om Karen Blixens liv, en viljesterk kvinne som sammen med sin skjørtejagende mann (Klaus Maria Brandauer) driver en kaffeplantasje i Kenya rundt 1914. Til sin store overraskelse oppdager hun snart at hun er blitt forelsket i landet, menneskene der og en mystisk jeger (Redford).

Ricki  And The Flash (2015)
Ricki (Meryl Streep) reiste fra ektemannen (Kevin Kline) og barna på 80-tallet for å leve ut rockestjernedrømmen. Men når ekteskapet til datteren går i stykker, må Ricki vende hjem for å ta på seg morsrollen igjen. Mye har imidlertid forandret seg på de mange årene hun var borte, og det blir ikke så lett å gjenvinne familiens tillit. Ricki er heller ikke den som anstrenger seg for å passe inn på noen som helst måte. Ricki and the Flash er en ekte feelgood-film i samme ånd som It's Complicated og Blomster av stål

Produktfakta
Produksjonsår 1984 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama, Komedie Antall disker 5
Spilletid 10 timer 9 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Meryl Streep Bestillingsnummer 52GSD8307031

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende