Midsomer Murders - Box 25 (DVD)

79,40 7940 Veil. pris 179,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Den store og den gode (The great and the good)
Den nervøse læreren Connie Bishops forstyrrer sine naboer med stadig gjentagende påstander om en inntrenger i huset, helt frem til Jim Hanley blir funnet myrdet i hagen hennes. Også Laurence Mann blir funnet død, etter at han fortalte til Connie at han kjenner til morderens identitet.

Skreddersydde mord (The made-to-measure murders)
Innbyggerne i Milton Cross – en eiendom bestående av en kirke, gård, hus og flere dekar mark – er avhengig av godseier Edward Milton sin velvilje. Sonia Woodley, enke etter skredderen Gerald Woodley, blir knivstukket to år etter hennes manns død. Barnaby og Jones starter etterforskningen, og flere hemmeligheter avsløres.

Guillaumes sverd (Sword of Guillaume)
Barnaby blir mistenksom når han hører om kjøp av land av Caustons borgermester og bestemmer seg for å reise fra Midsomer Parva til Brighton, for å undersøke saken. Under besøket blir en lite likt byggherre, halshogget på ett tivoli og et historisk sverd forsvinner.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 39 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1200780 Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i