Midsomer Murders - Box 29 (DVD)

179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
John Barnaby (Neid Dudgeon) tar nå over som etterforsker i Mord og mysterier. John er fetter av Tom Barnaby (John Nettles). Han har eksamen i psykologi, har en trofast følgesvenn i hunden Sykes og en vakker kone, Sarah. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap.

Oblong-mordene (The Oblong Murders)
Jones bestemmer seg for å jobbe undercover på Oblong Foundation etter at et ungt, kvinnelig medlem forsvinner. Parallelt etterforsker Jones og Barnaby en gammel sak der ett par døde i en båteksplosjon. Finnes det en kobling mellom sakene?

Liket under bar himmel (The Sleeper Under The Hill)
Når etterlevningene av en bonde blir funnet i Midsomer Mow, rettes mistanken mot druider fra området. Den myrdede mannen hadde planer om å pløye opp Gorse Meadow, noe som ville medføre at et hellig område ville bli utilgjengelig for en gruppe som ledes av yppersteprestene Ezra og Leticia.

Ensom i natten (The Night Of The Stag)
Denne gangen må Barnaby og Jones lete etter en gjerningsmann som har tatt livet av en skatteinnkrever som blir funnet myrdet i et ciderfat. Mystikken øker når etterforskningen fører dem inn i merkelige, lokale tradisjoner og ulovlig hjemmebrenning.
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1200784 Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i