NCIS: Los Angeles - Sesong 10 (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
All 24 episodes from the tenth season of the spin-off crime drama starring Chris O'Donnell and LL Cool J. Set in the Office of Special Projects, a crack team of government agents operating outside the military chain of command, the series follows the team as they assume false identities and utilise the most advanced technology to investigate international crimes from murder and espionage to terrorism and stolen submarines. The episodes are: 'To Live and Die in Mexico', 'Superhuman', 'The Prince', 'Hit List', 'Pro Se', 'Asesinos', 'One of Us', 'The Patton Project', 'A Diamond in the Rough', 'Heist', 'Joyride', 'The Sound of Silence', 'Better Angels', 'Smokescreen', 'Smokescreen Part II', 'Into the Breach', 'Till Death Do Us Part', 'Born to Run', 'Searching', 'Choke Point', 'The One That Got Away', 'No More Secrets', 'The Guardian' and 'Flase Flag'.


  • Bonus Footage
  • Deleted Scenes
  • Other Documentary: 'from This Day Forward'; 'hang Ten: A Look At Season 10 Of NCIS: Los Angeles'; 'the Revolving Door'; 'admiring Our Heroes'


Utgitt 2019 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Action, Krim
Antall disker 6 Undertekster Ingen
Skuespillere Barrett Foa, Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Esai Morales, Linda Hunt, LL Cool J, Nia Long, Renée Felice Smith, Vyto Ruginis Bestillingsnummer 8319622

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i