Neil Young & Crazy Horse - Rust Never Sleeps (DVD)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Neil Young and Crazy Horse perform live at San Francisco's Cow Palace on October 22nd 1978. "Rust Never Sleeps" was chosen by Rolling Stone Magazine in 1987 as one the "greatest live performances of the last twenty years."


  1. Introduction: Star Spangled Banner/A Day In The Life
  2. Sugar Mountain
  3. I Am A Child
  4. Comes A Time
  5. After The Gold Rush
  6. Thrasher
  7. My My, Hey Hey (Out Of The Blue)
  8. Stage Announcements
  9. When You Dance I Can Really Love
  10. The Loner
  11. Welfare Mothers
  12. The Needle And The Damage Done
  13. Lotta Love
  14. Sedan Delivery
  15. Powderfinger
  16. Cortez The Killer
  17. Cinnamon Girl
  18. Like A Hurricane
  19. Hey Hey, My My (Into The Black)
  20. End Credits: School Days
  21. Tonight's The Night


Produksjonsår 1979 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 0
Sjanger Musikk Antall disker 1
Spilletid 1 timer 56 minutter Aldersgrense Ingen
Regissør Bernard Shakey Artist Neil Young
Bestillingsnummer 0075993996814


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende