Nissene På Låven - Serie 1 & 2 (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

To av tidenes morsomste norske julekalendere samlet på ett brett - her får du både Nissene På Låven og oppfølgeren Nissene Over Skog Og Hei, begge laget av Espen Eckbo og Kristian Ødegård.

Nissene På Låven (2001)
På en låve i skogen samles 24 mennesker for å leve som julenisser i 24 dager. En av dem stemmes ut hver dag, og kun den beste nissen sitter igjen på julaften og vinner 1 million kroner. Dette er utgangspunktet for den bejublede realityparodien som tok Norge med storm julen 2001, og som endte med å ha like mange seere som "originalen" Big Brother.

Gjennom 24 episoder møter vi Rhino og Asbjørn (Espen Eckbo), Bent (Atle Antonsen), Timothy (Henrik Elvestad), Synne (Siw Anita Andersen), Tom, Steven, Svein og en rekke andre karakterer like enkle å elske som de er å hate. Herlig skuespill og et glimrende manus gjør hver episode til en fryd - enten man er fan av reality-TV eller ei.

Nissene Over Skog Og Hei (2011)
Det tok 10 år før Espen Eckbo og Kristian Ødegård våget å lage en oppfølger til julekalenderklassikeren Nissene På Låven fra 2001. Med kritikerroste Nissene Over Skog Og Hei har de nok en gang kalt sammen stjernelaget og skapt en helt ny parodi - denne gang med reality-nisser på reise gjennom norsk natur.

Første dag i desember samles 24 deltakere til en ekspedisjon der de må reise som julenisser i 24 dager. Hver dag blir én av dem sendt hjem, og nissen som til slutt når frem med presangene på julaften vinner en million kroner. Gamle favoritter som Asbjørn og Rhino (Espen Eckbo), Bent (Atle Antonsen), Timothy (Henrik Elvestad), Synne (Siw Anita Andersen), Tom, Steven og Svein settes på helt nye prøver. I tillegg møter vi nye nisser som tannlegen Andreas, slappfisken Ernst Øyvind (begge Espen Eckbo), svenske Håkan (Björn Gustafsson) og norsk-amerikaneren Adam (Kevin Vågenes).

Undertekster:
Nissene På Låven har ingen undertekster.
Nissene Over Skog Og Hei har undertekster på norsk, svensk og engelsk.

Lydformater:
Nissene På Låven - Dolby Digital 2.0
Nissene Over Skog Og Hei - Dolby Digital 5.1

Bildeformater:
Nissene På Låven - 4:3
Nissene Over Skog Og Hei - 16:9

OBS: Vi i Platekompaniet jobber kontinuerlig med å få gjort en rekke kjente og kjære, norske film- og TV-klassikere tilgjengelige på DVD. Dersom du melder deg opp for å overvåke varen, vil du både bidra til å øke sjansen for at vi får produsert opp tittelen, samt at du får beskjed straks produktet eventuelt blir tilgjengelig for salg!

 

Produktfakta
Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Jul
Antall disker 4 Spilletid 8 timer 40 minutter
Aldersgrense 7 Bestillingsnummer 803768

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i