North And South - The Complete Collection (UK-import) (DVD)

219,00 21900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Denne samleboksen inneholder samtlige 15 episoder av den klassiske 80-tallsserien North And South (norsk tittel Nord Og Sør), basert på John Jakes' romantrilogi. De to første delene av den populære serien, kalt "bok 1" og "bok 2", gjorde stor suksess også på NRK i 1987. North And South - The Complete Collection inneholder dessuten oppfølgeren "bok 3", som aldri ble vist på statskanalen.

Med mer enn 20 tidligere og nåværende Hollywood-stjerner på rollelisten er dette en dramatisk saga som skildrer en splittet nasjon og to familier - Hazard i Pennsylvania og Main i South Carolina - som plutselig står på hver sin side når borgerkrigen bryter ut i mai 1861. Etter hvert som krigen utkjempes på den ene fronten etter den andre, endres livene både til de som venter hjemme og de som er på slagmarken. Hatet, fordommene og grådigheten som river en nasjon i stykker, truer også kjærligheten og vennskapet mellom de to familiene.

NB: Kun engelske undertekster

Produktfakta

Produksjonsår 1985 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 8 Spilletid 22 timer 22 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere David Carradine, Hal Holbrook, James Read, Kirstie Alley, Patrick Swayze, Robert Mitchum Bestillingsnummer 1000149949

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende