One Tree Hill - Sesong 4 (UK-import) (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Det elsker begge basketball, men det er stort sett det eneste Lucas og Nathan har til felles - bortsett fra det faktum at de har samme far.

Farvel, Tree Hill High! Skoleåret nærmer seg slutten, og både studenter og foreldre må innse at livet er i ferd med å endres for alltid. Det er nye kjærligheter å pleie, gamle feider som må gjøres opp en gang for alle - og det langvarige trekantdramaet mellom Lucas, Peyton og Brooke får endelig sin konklusjon. Lucas og Nathan lar seg begge inspirere av arven etter Keith, mens Dan hjemsøkes av minnene. Peyton terroriseres av en stalker, to vordende mødre kommer til å øke innbyggertallet i Tree Hill, Lucas begynner å få sine tvil om hva som egentlig skjedde den dagen Keith døde - og The Ravens har en siste sjanse til å vinne det store mesterskapet.

Denne samleboksen inneholder alle episodene i den fjerde sesongen av One Tree Hill, med totalt 18 timers topp underholdning fordelt på seks DVD-er.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse
Skuespillere Barry Corbin, Bethany Joy Lenz, Chad Michael Murray, Craig Sheffer, Hilarie Burton Bestillingsnummer 1000086800
Serie One Tree Hill

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende