Inngår i kampanje

Paddington (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I denne herlige familiefilmen møter vi den lille duffelcoat-kledde bjørnen Paddington som reiser til London for å få seg et bedre liv.

Paddington har vokst opp Perus dype jungel med sin tante Lucy. Hun har oppdratt ham til å bli en verdensvant liten bjørn som vil reise og utforske verden. Når et jordskjelv ødelegger hjemmet deres, bestemmer tante Lucy seg: Paddington skal smugles ombord på en båt som skal helt til England. Kanskje kan hun gi ham et nytt og bedre liv i London? Han er jo så interessert i England.

Vel fremme og alene i London, på selveste Paddington togstasjon, forstår vår venn at storbylivet ikke bare er en dans på roser. Han går alene rundt i byen med en merkelapp rundt halsen: "Vær så snill å ta hånd om denne bjørnen. Tusen takk!". Hvor i all verden ble det av den verdensvante og reiseglade lille bjørnen?

Heldigvis kommer hjelpen når den trengs som mest. En fin familie bestemmer seg for å hjelpe, og tilbyr Paddington plass hjemme hos dem. Her skal han få bo helt til han klarer å hente frem igjen den verdensvante og reiseglade lille bjørnen i seg selv, som tante Lucy engang var så stolt av.

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone B Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Paul King Skuespillere Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Jim Broadbent, Julie Walters, Nicole Kidman, Peter Capaldi, Sally Hawkins
Bestillingsnummer 1200665 Serie Paddington, SF Kids

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i