Pitch Perfect Trilogy (DVD)

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Pitch Perfect
Beca (Kendrick) er jenta som heller hører på musikk i hodetelefonene sine enn på hva andre har å si. Når hun begynner på et nytt universitet, merker hun raskt at hun ikke passer inn i noen bestemt klikk. Tilfeldighetene vil ha det til at hun likevel dras med inn i en jentegjeng hun aldri ville ha valgt selv. Det eneste den nye klikken - bestående av skolens slemmeste, søteste og merkeligste jenter - har til felles, er hvor bra de høres ut når de synger sammen.

Beca sørger for at den akustiske sanggruppa tar steget ut av sin tradisjonelle komfortsone og perfekte harmonier, til en verden av splitter nye mash-ups. Sammen prøver de å nå helt til topps i den nådeløse universitetsverdenen av a cappella. Dette blir enten det kuleste eller det sprøeste de noensinne har gjort - eller sannsynligvis en god blanding.

Pitch Perfect 2
Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson) og The Barden Bellas er tilbake for å treffe tonen med resten av verden! Etter en skandaløs opptreden som truer med å ødelegge hele det siste året deres på Barden, er de regjerende trippelmestrene redde for at de har mistet harmonien for godt. Deres eneste mulighet til å gjenerobre tronen er å møte den tøffeste konkurrenten på hele planeten, den tyske supergruppa Das Sound Machine, ansikt til ansikt, og slåss for retten til å vinne verdensmesterskapet i a capella i København. Søsterskapets styrke vil kreves for å finne den rette stemmen og se hva som skal til for å bli kåret til verdens reneste stemmer!

Pitch Perfect 3
The Bellas, som nå er ferdige på college og har innsett at livet krever mer enn bare a capella, vender tilbake i et siste kapittel av den populære filmtrilogien.

Etter at de vant verdensmesterskapet, spres The Bellas for alle vinder, og de finner ut at jobbutsiktene er magre for den som lager musikk bare med munnen. Men når de får mulighet til å gjenforenes på en europeisk USO-turné, samles denne gruppen av kule nerder en siste gang for å lage musikk, og ta noen tvilsomme beslutninger.

Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie, Musical Antall disker 3
Aldersgrense 9 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Skuespillere Ben Platt, Chrissie Fit, Ester Dean, Guy Burnet, Hana Mae Lee, Ruby Rose
Bestillingsnummer 52GSD8314834 Serie Pitch Perfect
Bonusmateriale
  • Gag Reel
  • Extended Musical Performance: Bellas, Das Sound Machine & Bellas: Finale Clap-Along
  • All-New Musical Performances
  • Extended Musical Performance
  • Deleted Scene
  • A Cappella Action
  • The Women of Pitch Perfect 3
  • The Final Performance
  • Hollywood of the South

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i