Inngår i kampanje

Red (DVD)

69,30 6930 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Frank Moses (Bruce Willis) er en tidligere CIA-agent som nå lever et rolig liv. Det vil si, rolig helt til et superprofesjonelt drapsteam dukker opp for å ta ham av dage. Hans skjulte identitet er avslørt og livet til hans kjære Sarah (Mary-Louise Parker) er i fare, så Frank samler sitt gamle team i et desperat forsøk på å overleve.

Frank, Marvin (John Malkovich) og Victoria (Helen Mirren) var tidligere CIAs mest betrodde agenter - men hemmelighetene de tok del i har nå gjort dem til CIAs fremste drapsmål. Trioen blir nødt til å bruke alt hva de har av kløkt, ferdigheter og erfaring for å ligge et skritt foran de som jager dem. Med den i høyeste grad sivile Sarah på slep, legger de ut på en umulig ferd. Målet? Å bryte seg inn i CIAs superhemmelige hovedkvarter, der de vil avdekke en av de største konspirasjonene og dekkoperasjonene i etterretningstjenestens historie.

Red, løselig basert på tre tegneserieromaner av Warren Ellis og Cully Hamner, er en eksplosiv actionkomedie hvor det virkelig går unna i svingene. Filmen er regissert av Robert Schwentke (The Time Traveler´s Wife, Flightplan), og i tillegg til de nevnte skuespillerne møter vi også navn som Morgan Freeman, Karl Urban, Julian McMahon, Ernest Borgninge, Richard Dreyfuss og Brian Cox.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Robert Schwentke Skuespillere Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Karl Urban, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman
Bestillingsnummer 1917731

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i