Rock Of Ages (DVD - SONE 1)

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Året er 1987, byen er Los Angeles, håret er stort og musikken er rocka.

Rockeklubben The Bourbon Room trues med nedleggelse av en gjeng sinte, konservative mødre, som ønsker at både den og hardrocken skal forsvinne for alltid. Dette møter naturligvis motstand fra både eiere, artister og stamgjester som tviholder på sin tro på klubben, og til musikken.

Midt i storbyen, musikken og med denne konflikten som bakteppe, finner vi filmens hovedpersoner, Drew og Sherrie. De er to vakre ungdommer som begge jakter drømmen om å bli rockestjerner. Når de møtes er det kjærlighet ved første blikk, men forholdet skal møte store utfordringer.

Drew og Sherries romanse akkompagneres av hjertebankende og tidsriktige slagere, fra artister som Def Leppard, Foreigner, Bon Jovi, Twisted Sister, Whitesnake, Poison, Joan Jett og Journey, samt en rekke andre fra samme epoke i rockens historie.

Filmen bygger på den verdenskjente Broadway-musikalen med samme navn. I rollene møter vi blant andre Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Paul Giamatti, Julianne Hough og Diego Boneta.

Regissør Adam Shankman er også mannen bak den populære musikalen Hairspray, og med Rock Of Ages har han laget en film som gir den samme gode stemningen.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Musical
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Adam Shankman Skuespillere Alec Baldwin, Bryan Cranston, Catherine Zeta-Jones, Diego Boneta, Julianne Hough, Malin Akerman, Mary J. Blige, Paul Giamatti, Russell Brand, Tom Cruise
Bestillingsnummer WHV1000244972DVD

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende