Seigmen - Seigmen I Operaen 21./22.06.2008 (DVD)

169,00 16900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
21. og 22. juni 2008 framførte Seigmen - som første rockeband - to uforglemmelige konserter fra scenen i det nye operabygget i Oslo. Forestillingene var kulminasjonen av et helt år med forberedelser, fra den første kontakten med operaen til de intense ukene og dagene i forkant. De som var til stede fikk oppleve en magisk stemning og et band som utforsket alle sider av sitt eget uttrykk. Sjelden har et norsk rockeband omfavnet operaens sjel med mer respekt, og aldri tidligere har den norske operaen opplevd en større energiutladning.

Produksjonsselskapet Transmission, med produsent Lars Martin Kræmer i spissen, fulgte Seigmen tett i dagene før konsertene og filmet begge kveldene. Etter mye press fra fansen ble disse opptakene funnet fram og klippet sammen fire år senere. Alt tilgjengelig materiale er gjennomgått, og mye tid og innsats er lagt ned for å gjenskape den magiske stemningen. Seigmen I Operaen er et autentisk dokument over det som skjedde, basert på det materialet som finnes og hvordan det ble fremført.

Dagbladet anmeldte for øvrig konsertene til terningkast 6 med følgende ord: "Det blir feil å beskrive Seigmens triumf i Operaen som konserter - det var forestillinger. Synd det bare var to. Seigmen burde spilt i Operaen sammenhengende ei uke."

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 43 minutter
Lydformater Dolby Digital 5.0 (Norsk), Dolby Surround (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Skuespillere Seigmen Artist Seigmen
Bestillingsnummer 88725459009