Shania Twain - Still The One (UK-import) (DVD)

219,00 21900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Opening
  2. I'm Gonna Getcha Good!
  3. You Win My Love
  4. Don't Be Stupid (You Know I Love You)
  5. Up!
  6. Good, Bad And Sexy (interlude)
  7. I Ain t No Quitter
  8. No One Needs To Know
  9. Whose Bed Have Your Boots Been Under
  10. Any Man Of Mine
  11. Shania Style (interlude)
  12. That Don't Impress Me Much
  13. Honey, I'm Home
  14. (If You re Not In It For Love) I'm Outta Here
  15. Hey Carrie Anne
  16. Come On Over
  17. Love Gets Me Everytime
  18. Rock This Country
  19. Today Is Your Day
  20. Black Horse, White Horse (interlude)
  21. You're Still The One
  22. From This Moment On
  23. Red Storm (interlude)
  24. Man! I Feel Like A Woman!
  25. Rock This Country!
  26. <b>Bonus feature:</b>
  27. Backstage Pass - documentary


Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Artist Shania Twain
Bestillingsnummer 5034504113077


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i