Sommerfugler (DVD)

39,60 3960 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

Gjenforeningen av en rimelig dysfunksjonell familie er hovedingrediensen i denne hjertevarme, morsomme og såre historien som vant juryprisen på Sundance-festivalen i 2018.

Søsknene Cemal, Kenan og Suzi har knapt nok hatt noe med hverandre å gjøre etter at de flyttet hjemmefra og bort fra den tyrkiske landsbygda for tretti år siden. Så får eldstemann Cemal en telefon fra den døende faren, som sier at søsknene snarest må vende hjem da han har noe viktig å fortelle dem. Det tar noen måneder før Cemal får ut fingeren. Da er faren allerede død, men de tre får likevel kommet seg av gårde.

Det blir en dramatisk og eventyrlig reise for søsknene. Møtet med den snåle bygdekulturen og minnene fra livet de har lagt bak seg, blander seg med en vond erkjennelse av hvor langt de egentlig har vokst fra hverandre. Men kanskje er det ikke for sent å finne tilbake til hverandre? Og løsningen på mysteriet om hva deres gamle far egentlig ville fortelle dem blir en kongelig finale i filmen.

Drama og svart komedie, eksploderende høner og barslagsmål – det blir aldri kjedelig i Tolga Karaçeliks humørfylte Sommerfugler.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Dramakomedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 57 minutter Undertekster Norsk
Regissør Tolga Karacelik Skuespillere Bartu Küçükçaglayan, Ezgi Mola, Hakan Karsak, Serkan Keskin, Tolga Tekin, Tugce Altug
Bestillingsnummer AWE0814NDVD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i