Stieg Larssons Millennium Filmtrilogi (DK-import) (DVD)

179,10 17910 Veil. pris 199,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Samleboks med kinoversjonene av de tre svenske filmene i Millennium-trilogien, basert på Stieg Larssons enormt populære bøker.

Boksen inneholder:

Menn Som Hater Kvinner (2009)
Journalisten Mikael Blomkvist får i oppgave å løse en 40 år gammel mordgåte sammen med en av Europas beste hackere - den piercede og tatoverte Lisbeth Salander. Filmatiseringen av Stieg Larssons bestselgende thrillerroman ble sett av mer enn en halv million nordmenn på kino.

Jenta Som Lekte Med Ilden (2009)
Journalisten Mikael Blomkvist jobber på en stor artikkel om sexhandel når to av medarbeiderne hans blir brutalt myrdet. Men Blomkvist blir først ordentlig sjokkert når det viser seg at den hovedmistenkte er Lisbeth Salander …

Luftslottet Som Spengtes (2009)
Lisbeth Salander ligger på sykehus etter å ha blitt skutt i hodet. Politiet starter etterforskningen, men i takt med at sannheten om hennes tidligere liv kommer frem, avsløres også en sammensvergelse på høyeste nivå. Alle jager alle, men ingen kan stoppe Salander og Mikael Blomkvist i deres jakt på rettferdighet.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Anders Ahlbom, Georgi Staykov, Lena Endre, Michael Nyqvist, Michalis Koutsogiannakis, Noomi Rapace, Per Oscarsson, Sven-Bertil Taube
Bestillingsnummer 1130274 Serie Stieg Larsson - Millennium-trilogien

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende