The Biggest Focker Collection Ever (DVD)

169,00 16900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Slekten er Verst:
Sykepleieren Greg Focker (Ben Stiller) planlegger å fri til kjæresten Pam (Teri Polo) under et helgebesøk hos foreldrene hennes. Det er bare et problem: han må be om farens tillatelse. Og det er langt fra enkelt, for Pats far, den katteelskende, forhenværende CIA-agenten Jack Byrnes, i en hysterisk morsom tolkning av Oscar-vinner Robert De Niro, legger den ikke helt oppriktige beileren for hat fra første stund. Gregs forsøk på å få farens velsignelse får en alvorlig knekk når Murphys lov slår inn for fullt med en uendelig rekke uhell som gjør ham til en vandrende katastrofe og et utskudd i hele familiens øyne. Naturligvis bortsett fra hans fullstendig sjokkerte kjæreste, som ikke kan skjønne hvordan hun fortsatt kan elske denne klossmajoren.

Svigers er Aller Verst:
Det er klart for katastrofe på hjemmebane for sykepleier Greg Focker (Stiller) når hans snerpete svigerfar og forhenværende CIA-agent (De Niro) ønsker å møte hans heller frisinnede foreldre (Streisand og Hoffman). Familiehygge blir raskt et mareritt i denne komedien som bare må oppleves!

Little Fockers:
Greg Focker (Ben Stiller) er endelig i ferd med å bli akseptert av sin svigerfar – tidligere CIA-agent Jack Byrnes (Robert De Niro). Men den viktigste testen gjenstår: Kan Greg bevise at han har det som skal til for å bli familiens nye overhode – eller vil han miste svigerfars tillit for godt?

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 7 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Skuespillere Barbra Streisand, Ben Stiller, Blythe Danner, Dustin Hoffman, Jessica Alba, Owen Wilson, Robert De Niro, Teri Polo Bestillingsnummer NO4003946

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i