The Fugitive: Complete Series (UK-import) (DVD)

1 039,00 1 03900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
All four seasons of the American television drama about a physician who is wrongly accused of his wife's murder and becomes a fugitive on the run from the law and looking for the true killer.

Season 1 episodes are: 'Fear in a Desert City', 'The Witch', 'The Other Side of the Mountain', 'Never Wave Goodbye: Part 1', 'Never Wave Goodbye: Part 2', 'Decision in the Ring', 'Smoke Screen', 'See Hollywood and Die', 'Ticket to Alaska', 'Fatso', 'Nightmare at Northoak', 'Glass Tightrope', 'Terror at High Point', 'The Girl from Little Egypt', 'Home Is the Hunted', 'The Garden House', 'Come Watch Me Die', 'Where the Action Is', 'Search in a Windy City', 'Bloodline', 'Rat in a Corner', 'Angels Travel On Lonely Roads: Part 1', 'Angels Travel On Lonely Roads: Part 2', 'Flight from the Final Demon', 'Taps for a Dead War', 'Somebody to Remember', 'Never Stop Running', 'The Homecoming', 'Storm Center' and 'The End Game'.

Season 2 episodes are: 'Man in a Chariot', 'World's End', 'Man On a String', 'When the Bough Breaks', 'Nemesis', 'Tiger Left, Tiger Right', 'Tug of War', 'Dark Corner', 'Escape Into Black', 'The Cage', 'Cry Uncle', 'Detour On a Road Going Nowhere', 'The Iron Maiden', 'Devil's Carnival', 'Ballad for a Ghost', 'Brass Ring', 'The End Is But the Beginning', 'Nicest Fella You'd Ever Want to Meet', 'Fun and Games and Party Favors', 'Scapegoat', 'Corner of Hell', 'Moon Child', 'The Survivors', 'Everybody Gets Hit in the Mouth Sometime', 'May God Have Mercy', 'Masquerade', 'Runner in the Dark', 'A.P.B.', 'The Old Man Picked a Lemon' and 'Last Second of a Big Dream'.

Season 3 episodes are: 'Wings of an Angel', 'Middle of a Heat Wave', 'Crack in a Crystal Ball', 'Trial By Fire', 'Conspiracy of Silence', 'Three Cheers for Little Boy Blue', 'All the Scared Rabbits', 'An Apple a Day', 'Landscape With Running Figures: Part 1', 'Landscape With Running Figures: Part 2', 'Set Fire to a Straw Man', 'Stranger in the Mirror', 'The Good Guys and the Bad Guys', 'End of the Line', 'When the Wind Blows', 'Not With a Whimper', 'Wife Killer', 'This'll Kill You', 'Echo of a Nightmare', 'Stroke of Genius', 'Shadow of the Swan', 'Running Scared', 'The Chinese Sunset', 'Ill Wind', 'With Strings Attached', 'The White Knight', 'The 2130', 'A Taste of Tomorrow', 'In a Plain Paper Wrapper' and 'Coralee'.

Season 4 episodes are: 'The Last Oasis', 'Death Is the Door Prize', 'A Clean and Quiet Town', 'The Sharp Edge of Chivalry', 'Ten Thousand Pieces of Silver', 'Joshua's Kingdom', 'Second Sight', 'Wine Is a Traitor', 'Approach With Care', 'Nobody Loses All the Time', 'Right in the Middle of the Season', 'The Devil's Disciples', 'The Blessings of Liberty', 'The Evil Men Do', 'Run the Man Down', 'The Other Side of the Coin', 'The One That Got Away', 'Concrete Evidence', 'The Breaking of the Habit', 'There Goes the Ball Game', 'The Ivy Maze', 'Goodbye My Love', 'Passage to Helena', 'The Savage Street', 'Death of a Very Small Killer', 'Dossier On a Diplomat', 'The Walls of Night', 'The Shattered Silence', 'The Judgment: Part 1' and 'The Judgment: Part 2'.
Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Action, Thriller Antall disker 32
Spilletid 102 timer 48 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Engelsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere David Janssen Bestillingsnummer FHED3828

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende