Inngår i kampanje

The Imitation Game (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Nominert til åtte Oscar-priser - inkludert beste film, beste regi, beste mannlige hovedrolle og beste kvinnelige birolle. Regissør Morten Tyldum (Hodejegerne, Buddy) USA-debuterer på imponerende vis med The Imitation Game. Benedict Cumberbatch og Keira Knightley spiller hovedrollene i denne dramatiske thrilleren om den brilliante vitenskapsmannen Alan Turing og hans forsøk på å knekke Hitler-Tysklands Enigma-krypteringer under andre verdenskrig.

En vinterdag i 1952 tok britiske myndigheter seg inn i hjemmet til matematikeren, krypteringseksperten og krigshelten Turing (Cumberbatch) for å etterforske et innbrudd. Overraskende ender det med arrestasjon av vitenskapsmannen. Han ble anklaget for grov uanstendighet, med utgangspunkt i datidens syn på homoseksualitet som noe kriminelt.

Myndighetene var helt uvitende om at deres bytte var selve pioneren innenfor moderne datateknologi. For Alan Turing var mannen bak en enorm bragd under andre verdenskrig: Med en spesialgruppe bestående av studenter, språkvitere, sjakkmestere og etterretningsagenter, lyktes han i å tolke Hitler-Tysklands såkalte uløselige koder - og forstå sentrale krypteringer generert av krigsmaktens avanserte Enigma-maskiner.

Cumberbatch og Knightley er ikke de eneste stjernene Tyldum har med seg på laget. I The Imitation Game møter vi også kjente fjes som Matthew Goode, Mark Strong, Charles Dance og Allen Leech.

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Morten Tyldum Skuespillere Allen Leech, Benedict Cumberbatch, Charles Dance, Keira Knightley, Mark Strong, Matthew Goode, Rory Kinnear, Tuppence Middleton
Bestillingsnummer 1200623 Serie Skeiv film

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i