The Matrix Collection (DVD)

149,40 14940 Veil. pris 249,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Samleboks med de tre filmene Matrix, Matrix Reloaded og Matrix Revolutions, alle regissert av brødrene Andy og Larry Wachowski.

Matrix (1999)
Thomas lever et dobbeltliv, om dagen er han ansatt i et stort datafirma, om natten er han hackeren Neo, en langer av virtuelle fantasier. Etter en arbeidsøkt i den digitale gråsonen våkner Neo av at noen kontakter ham via dataskjermen. Like etter blir Neo arrestert. Agent Smith ser på den unge dataeksperten som en trussel, og Neo blir enda mer forvirret. Først når han treffer Morpheus (Laurence Fishburne), begynner bildet å bli skapt. Morpheus forklarer Neo hvilken rolle han må spille for å bekjempe "Matrix" – et altomfattende fenomen som angår hele verdens befolkning. Sannheten er mer utspekulert enn noen kan fatte.

Matrix Reloaded (2003)
Det svermer av Sentinels. Smith kloner. Neo flyr... men kanskje kan ikke engang en Utvalgt, begavet med forbausende nye evner, stoppe maskinenes fremrykning. Neo. Morpheus. Trinity. De er tilbake i det sterke andre kapittelet av Matrixtrilogien, og spennende nye allierte slutter seg til dem i kampen mot fiender som er klonet, oppgradert og som omringer menneskehetens siste fristed. Tilbake er også Wachowskibrødrene og produsent Joel Silver, som folder ut sine visjoner i et skue som ryster sansene, trenger inn i hjertet og former filmskapingens morgendag.

Matrix Revolutions (2003)
Neo. Trinity. Morpheus. De og andre helter står på randen til seier eller tilintetgjørelse i den episke krigen mot maskinene i det overveldende siste kapittelet av Matrix-trilogien. For Neo betyr det å reise dit intet menneske har våget seg – inn i hjertet av Machine City og inn i en verdensomveltende konfrontasjon med det mange ganger sterkere forræderprogrammet Smith. For forfatter-regissørene; Wachowski-brødrene, og produsent Joel Silver, betyr det å stige enda høyere og overgå den utrolige visuelle oppfinnsomheten fra de to første filmene.
Produktfakta
Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 27 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1000321388 Serie Kvinnelige regissører

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i