Inngår i kampanje

The Navarone Collection (DVD)

69,30 6930 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Kanonene På Navarone (1961)

Gregory Peck, Anthony Quinn og David Niven er sendt ut på et umulig oppdrag; å infiltrere en uinntakelig øy som er besatt av nazistene, og å ødelegge 2 enorme, langtrekkende kanoner som gjør det umulig å komme 2000 britiske soldater till unnsetning.

Den svartelistede manusforfatteren Carl Foreman (The Bridge on the River Kwai) hadde bestemt seg for å nyetablere både navnet og troverdigheten sin, etter å ha tilbrakt det meste av 50-tallet med å jobbe anonymt. For å oppnå dette valgte han Allistair MacLean suksessroman ”Kanonene på Navarone” til filmprosjektet sitt. Med en storslått stjernebesetning og en gigantisk produksjonsmaskin ble filmen en kjempesuksess som mottok 7 Oscarnominasjoner i 1961 (bl.a. for Beste Film), og vant i kategorien Beste Special Effects. Selv om Foreman oppnådde sit mål, ble det MacLean som virkelig fikk nyte godt av filmens seiersgang: Bøkene hans ble forvandlet til en rekke storslåtte eventyrfilmer, inkludert SOS Nordpolen og Ørneredet. Like fullt er det Kanonene på Navarone som har blitt stående ikke bare som den beste filmatiseringen av MacLean, men også som ett av de aller største actioneventyrene som nåen gang er laget.

Styrke 10 Fra Navarone (1978)

Når de kommer tilbake fra sin vellykkede operasjon der de ødela kanonene på Navarone, blir Mallory (Robert Shaw) og Miller (Edward Fox) sendt til Jugoslavia på et annet, nesten umulig oppdrag. I løpet av reisen slår de seg sammen med Styrke 10, en gruppe tøffe, amerikanske elitesoldater anført av den dristige oberstløytnanten Barnsby (Harrison Ford). Men når de kommer til Jugoslavia, blir de tatt til fange av tyskerne og det ser ut til at operasjonen vil mislykkes.

Etter en åndeløst spennende flukt og noen spesielt hårreisende kamper, lykkes Styrke 10 fra Navarone å ødelegge hovedbroen og dermed demme opp for et av de mest spektakulære høydepunkter som noensinne er blitt filmet.

Bonusmateriale

  • 30 min dokumentar: "Memories of Navarone"
  • 5 bak scenen featurette (Two Girls on the Town, Great Guns, No Visitors, Honeymoon on Rhodes, A Message from Carl Forman)
  • Regissørens kommentarer
  • Filmografier
  • Trailers

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krigsfilm
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør J. Lee Thompson/Guy Hamilton Skuespillere Anthony Quinn, Barbara Bach, Carl Weathers, David Niven, Edward Fox, Gregory Peck, Harrison Ford, Richard Harris, Robert Shaw, Stanley Baker
Bestillingsnummer SGSD03056

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i