The Social Network (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fra regissør David Fincher (Fight Club, Seven) og manusforfatter Aaron Sorkin (Presidenten, Et Spørsmål Om Ære) kommer The Social Network, "Facebook-filmen" som beviser at du ikke får 500 millioner venner uten å få et par uvenner med på kjøpet. Nominert til hele åtte Oscar-priser, vinner av tre - deriblant for Sorkins glimrende manus.

En høstkveld i 2003 setter Harvard-studenten og programmeringsgeniet Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg, Zombieland, The Squid And The Whale) seg ned ved datamaskinen og tar ivrig fatt på arbeidet med et nytt innfall. I en storm av kreativitet, krangling, ambisjoner og (muligens "lånte") ideer forvandler han prosjektet som startet på internatrommet til et globalt nettverk og en revolusjon innen moderne kommunikasjon. I løpet av bare seks år, og 500 millioner venner senere, blir Mark Zuckerberg historiens yngste milliardær. Men for Facebook-gründeren leder suksessen til både personlige og juridiske komplikasjoner.

Da ryktene om en film basert på utviklingen av Facebook begynte å svirre, var det en del som stilte seg undrende til premisset. Men det endelige resultatet skyver all tvil resolutt til side: Regissør Fincher har med The Social Network laget et intelligent, fascinerende kvalitetsdrama som er fullstendig fengslende fra start til slutt. Skuespillerprestasjonene er knallsterke, manuset likeså, og filmen er intet mindre enn en triumf - av et samstemt kritikerlag plassert blant de aller beste filmene utgitt i 2010, og kåret til beste spillefilm under Golden Globe-utdelingen i 2011.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør David Fincher Skuespillere Andrew Garfield, Armie Hammer, Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Max Minghella
Bestillingsnummer CDR70360S Serie 2000-tallets 100 beste filmer

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende