The Stanley Kubrick Collection (UK-import) (DVD)

329,00 32900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Samleboks med fem filmer av Stanley Kubrick, samt en omfattende dokumentar om mesterregissøren.

2001: En Romodyssé (1968):
Stanley Kubricks blendende, Oscar-belønnede mesterverk, 2001: En Romodyssé, er et fengslende drama om menneske mot maskin. Først tar Kubrick (som skrev filmmanuset sammen med Arthur C. Clarke) oss med tilbake til menneskehetens forhistoriske "apeperiode", for deretter å hoppe (med et av tidenes mest imponerende kutt) framover i tid og inn i verdensrommet, hvor menneskene nå har bosatt seg. Til slutt slynges astronaut Bowman (Keir Dullea) inn i uutforskede deler av verdensrommet - ja, kanskje til og med inn i en tilstand av udødelighet.

A Clockwork Orange (1971):
Alex (Malcolm McDowell) er medlem av en britisk gjeng med tenåringer som forlyster seg med overfall, voldtekt og drap. Etter et alvorlig oppgjør i gjengen blir Alex utstøtt, banket opp - og etterlatt til politiet. For å redusere fengselsstraffen sier han seg villig til å bli med på et eksperiment for å kurere hans drift mot de kriminelle miljøene. Etter sonet dom slipper han ut som et nytt menneske - men hans gamle miljø står klar og vil ønske han velkommen på sin helt spesielle måte... Glimrende A Clockwork Orange fascinerer og sjokkerer fremdeles.

Eyes Wide Shut (1999):
Stanley Kubricks siste, vågale film er en intens psykoseksuell reise, en fascinerende og spennende fortelling og en milepæl i skuespillerkarrierene til Tom Cruise og Nicole Kidman. Cruise spiller en lege som kaster seg inn i et erotisk eventyr som truer med å ødelegge ekteskapet hans - og muligens også trekke ham inn i en drapssak - etter at kona (Kidman) innrømmer sine seksuelle lengsler. Kubrick styrer historien mesterlig, fra tvil og frykt til selvinnsikt og forsoning. Glidende kjøreopptak, rike farger og effektfulle bilder: Med Eyes Wide Shut viser Kubrick seg nok en gang å være en av vår tids viktigste regissører.

Full Metal Jacket (1987)
: Dette er Stanley Kubricks mesterlige fortelling om Vietnam-krigen og den nedbrytende prosessen som gjør mennesker til drapsmaskiner. Det hele begynner med at Joker (Matthew Modine), Animal Mother (Adam Baldwin), Gomer (Vincent D'Onofrio), Eightball (Dorian Harewood) og Cowboy (Arliss Howard) må gjennom en helvetes forgård av en rekruttskole, under drillsersjant Gunnery Hartmans (Lee Ermey) mildt sagt usympatiske ledelse. For Hartman er alle de framtidige marinesoldatene verdt omtrent like mye som en gjeng fluelarver. Eller enda mindre. Sammen befolker persongalleriet en rå, nådeløs historie som er krydret med bitende humor. Fra kamptreningens prøvelser til krigens marerittaktige virkelighet i Hue City - Full Metal Jacket er en filmatisk fulltreffer.

Ondskapens Hotell (1980):
Med utgangspunkt i en roman av Stephen King, mikser regissør Stanley Kubrick troverdige skuespillerprestasjoner, truende scenarier, drømmeaktige kjøreopptak og skremmende episoder - og skaper dermed en makaber milepæl i filmhistorien. Jack Nicholson ("Heeeere's Johnny!") har hovedrollen som Jack Torrance, familiemannen som sammen med kona (Shelley Duvall) og sønnen (Danny Lloyd) har kommet til det elegante, avsidesliggende hotell Overlook, hvor han skal jobbe som forvalter utenfor sesongen. Torrance har aldri vært der før - eller har han? Svaret ligger i en fryktinngytende tidsspiral av galskap og mord.

Stanley Kubrick - A Life in Pictures:
Filmskaperen Stanley Kubricks karriere er i fokus i denne nærgående dokumentaren, lest av Tom Cruise. En detaljert historie om filmlegenden skapes her ved å inkludere unikt materiale fra hans yngre dager, hentet fra hans arbeid på settet og i hjemmet. Blant bidragsyterne finner vi Woody Allen, Sir Arthur C. Clarke, Shelley Duvall, Tom Cruise, Nicole Kidman, Christiane Kubrick, Paul Mazursky, Malcolm McDowell, Matthew Modine, Jack Nicholson, Alan Parker, Sydney Pollack, Richard Schickel, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Douglas Trumbull og Sir Peter Ustinov.

NB: Kun engelske undertekster

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 10 Spilletid 13 timer 11 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Stanley Kubrick Skuespillere Adam Baldwin, Danny Lloyd, Gary Lockwood, Jack Nicholson, Keir Dullea, Malcolm McDowell, Matthew Modine, Nicole Kidman, Scatman Crothers, Shelley Duvall, Sydney Pollack, Tom Cruise, Vincent D'Onofrio
Bestillingsnummer 1000086833

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i