The Vampire Diaries - Sesong 1 (DVD)

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mørke, spennende The Vampire Diaries er en underholdende TV-serie spekket med vampyrer, drama og romantikk, sendt på den amerikanske ungdomskanalen The CW (som også er hjem for serier som Gossip Girl, Supernatural og 90210).

I seriens første sesong blir vi kjent med uforglemmelige karakterer, både med og uten puls. Vampyrbrødrene Stefan og Damon Salvatore, én god og én ond, kommer tilbake til hjembyen Mystic Falls, hvor de møter den vakre ungjenta Elena Gilbert - som tilfeldigvis er dobbeltgjengeren til vampyren brødrene elsket 150 år tidligere. I en by som er full av mørke hemmeligheter bobler lidenskap og frykt til overflaten, og livene til Elena og dem rundt henne forandres for alltid.

The Vampire Diaries er basert på romanserien ved samme navn, skrevet av L.J. Smith. Serien er skapt av manusforfatter Kevin Williamson, kjent fra filmene Scream, I Know What You Did Last Summer og The Faculty, samt TV-serien Dawson's Creek. I hovedrollene møter vi kjempetalentet Nina Dobrev som Elena, Paul Wesley (24) som Stefan og Ian Somerhalder (Lost) som Damon.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Fantasy, Skrekk
Antall disker 5 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic Skuespillere Candice Accola, Ian Somerhalder, Katerina Graham, Nina Dobrev, Paul Wesley, Sara Canning, Steven R. McQueen, Zach Roerig
Bestillingsnummer 1000173483 Serie The Originals, The Vampire Diaries

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende