True Blood - Sesong 2 (DVD)

129,00 12900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Velkommen tilbake til Bon Temps, til mysterier, sørstatssensualitet og mørke hemmeligheter. Sist gang vi traff Sookie Stackhouse ble seriemorderen som herjet Bon Temps avslørt, til den lille byens store lettelse. Sookie er fortsatt overlykkelig for at kjæresten, vampyren Bill, slapp unna oppholdet i dagslys med livet i behold - men deres intime forhold gjør livet stadig farligere for henne selv. Tara er på sin side forelsket og forhekset, Sam setter sin lit til en uventet alliert og Jason roter seg borti en vampyrfiendtlig sekt. Eric får Sookie til å etterforske forsvinningen av en 2000 år gammel vampyr, og Maryann viser seg å besitte en kraft som kan kontrollere nesten alle byens innbyggere. Så, etter å ha gjort en sjokkerende oppdagelse, må Sookie, Bill og Sam gå sammen for å danne den siste forsvarslinjen mot en djevelsk plan som truer dem alle.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med prisbelønnede True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på de populære romanene til Charlaine Harris.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Fantasy
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Chris Bauer, Rutina Wesley, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Stephen Moyer
Bestillingsnummer 1000161963 Serie HBO, True Blood
Bonusmateriale
  • The Vampire Report: Special Edition Sjekk ut fjorårets største politiske, kulturelle og samfunnsmessige nyheter i vampyrenes verden i spesialutgaven av The Perspective with Victoria Davis.
  • Fellowship of the Sun: Reflections of Light Leveregler fra lederne for solens brorskap, Steve og Sarah Newlin.
  • Sju kommentarspor med skuespillerne og staben

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende