True Blood - Sesong 5 (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Mens Sookie prøver å håndtere sine magiske evner som fe, og konsekvensene av at Tara ble skutt, blir Bill og Eric innkalt av vampyrmyndighetene. Alcide kjemper mot de nye varulvene J.D. og Martha, Sam leter etter noen som dreper hamskiftere og Jason kjemper mot følelsene han har for Jessica. Det hele bygger seg opp til et blodig klimaks i HBOs overnaturlige serie.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på romanene til Charlaine Harris.
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Fantasy
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 12 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Carrie Preston, Chris Bauer, Deborah Ann Woll, Denis O'Hare, Jim Parrack, Joe Manganiello, Michael McMillian, Nelsan Ellis, Rutina Wesley, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Stephen Moyer, Todd Lowe
Bestillingsnummer 1000383660 Serie HBO, True Blood
Bonusmateriale
  • Inside The Episodes
  • Audio Commentaries

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende