Unni Lindell - Samleboks (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Denne samleboksen inneholder alle de seks filmatiseringene av Unni Lindells spennende bøker om politietterforsker Cato Isaksen.

Orkestergraven (Finnes kun i denne boksen)
Etter sitt livs beste forestilling i operane blir førstefiolinisten Siv ellen Blad brutalt myrdet. Politietterforsker Cato Isaksen finner raskt ut at hun be utsatt for et postran. Finnes den en sammenheng?

Honningfellen (Finnes kun i denne boksen)
Det er sommer. Elena Bukotaite - en litausk kvinne som jobber på en isfabrikk - blir kjørt ned og drept. Samtidig leter polititet etter en 8 år gammel gutt som er funnsvunnet på Høvik. Wiggo Nyman kjører isbilen i området. Han var også Elena Bukotaite kjæreste. Hva har sakene med hverandre å gjøre?

Drømmefangeren
Hvem er kikkeren som står i vinduet og betrakter de unge kvinnene i leiligheten vis á vis? Har han noe med drapet på den nitten år gamle Therese Geber å gjøre, og er han identisk med mannen som låser seg inn i leiligheten deres om natten?

Nattsøsteren
Brenda Elise Moen blir skutt og drept utenfor sitt hjem i Ullevål Hageby, tilsynelatende uten noe motiv. Cato Isaksen og hans team blir satt på saken. Etter hvert oppdager politiet at også Brenda Elises barnebarn, 14 år gamle Kathrine Bjerke, er forsvunnet. Hun ble sist observert for tre måneder siden på et busstopp i Drøbak. Fru Moen hadde et nært forhold til sin datterdatter. Kan det være en sammenheng mellom Kathrines forsvinning og drapet på Brenda Elise?

Slangebæreren
En seriemorder er løs i Oslo. For 43 år gamle, nyskilte og nyforelskende Cato Isaksen og hans medarbeidere ved drapsavsnittet i Oslo, blir det et kappløp med tiden. For morderen vil drepe igjen. På en uhyggelig måte veves Cato Isaksens privatliv inn i irrgangene i en ukjent morders psyke. Da han endelig forstår hvem morderen er, er det nesten for sent.

Sørgekåpen
Fire småjenter på et fotografi. Tjue år senere blir en av dem funnet drept. En annen er sporløst forsvunnet. Cato Isaksen står klar for å løse nye krimgåter. Lise Sommer blir innhentet av fortiden i "Sørgekåpen". Bestevenninnen Esther Synnøve Lønn er funnet drept med strupen skåret over. Noen dager senere forsvinner også Esthers sønn. Når politiet begynner å skrape i fasaden, viser det seg at en barndomsvenninne av Lise og Esther Synnøve også er savnet. Forholdet mellom venninnene skjuler mørke understrømmer.
Produktfakta
Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, Thriller
Antall disker 6 Spilletid 12 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Reidar Sørensen Bestillingsnummer 1861631

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i