Willie Nelson & Friends - Outlaws And Angels (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Filmed in May 2004, the legendary Willie Nelson is captured live in performance with special guests including Bob Dylan, Keith Richards, Kid Rock and Jerry Lee Lewis.


  1. Georgia On A Fast Train
  2. Ramblin' Fever
  3. You Win Again
  4. Shotgun Willie Nelson/Shotgun Bobby
  5. Funny How Time Slips Away
  6. Rainin' In My Heart
  7. One With The Sun
  8. Stormy Weather
  9. Will You Still Love Me Tomorrow
  10. Still Is Still Moving To Me
  11. Midnight Rider
  12. Pressure Drop
  13. I'll Never Be Free
  14. Opportunity To Cry
  15. Mama Tried
  16. Pancho And Lefty
  17. Overtime
  18. Cisco Kid
  19. Comes Love
  20. We Had It All
  21. Trouble In Mind
  22. Whole Lot Of Shakin' Going On
  23. I'll Fly Away
  24. On The Road Again


Produksjonsår 2004 Format DVD
Sjanger Musikk Antall disker 1
Skuespillere Willie Nelson Artist Willie Nelson
Bestillingsnummer 5036369806392


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende