WWII Collection (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Krigshelten
Livet leker for de seks studentene. Festene og kvinnene avløser hverandre på rekke og rad. Men når de tyske panservognene ruller inn i landet i 1940 oppgir de alt dette for å gå inn i motstandsbevegelsen. En av dem pekes ut som jøde og arresteres. En går over til nazistenes side. To verves av britene og ender øverst på Gestapos dødsliste.

MacArthur - The Rebel General
MacArthur tegner et fargesterkt portrett av den eksentriske generalen Douglas MacArthur (1880-1964), en rebell som alltid stod på folkets side. Han utfordret til stadighet den øverste makten i militæret og politikken, men likevel vant han respekt som andre verdenskrigs kanskje mest briljante krigsstrateg. Filmen følger generalens stormfulle karriere fra retretten for å unnslippe japanske styrker på Filippinene der han ytret sitt berømte ”I shall return!” (noe han også gjorde, og da seiret han!), fram til Koreakrigen, der han nektet å følge president Trumans ordre og ble avskjediget fra hæren.

Raid On Rommel
Libya 1943, den britiske kapteinen Alex Foster lar seg bli fanget av en tysk konvoi som transporterer britiske fanger. Når han blir integrert med fangene, overtar de konvoien med hjelp av et fangeopprør, og omdirigerer den mot den viktige havnebyen Tobruk. Foster og hans menn oppdager et drivstoffdepot gjemt i nærheten som er under ørkenreven Erwin Rommels ledelse. De iverksetter planene for å sprenge drivstoffdepotet, fortsetter mot Tobruk for å ødelegge kystbataljonen og rømme videre til et av The Royal Navy's krigsskip. Det blir et farefullt oppdrag som skal sikre de alliertes landgang i Tobruk.
Produktfakta
Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krig
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Nederlandsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Gregory Peck, Richard Burton, Rutger Hauer Bestillingsnummer AWE503NBOX

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i