Klarna julekampanje

 

Nyt julen! Betal i begynnelsen av februar.

Nå kan du handle i november og desember, og betale først i begynnelsen av februar med 0% rente. Det tilkommer kun et etableringsgebyr på 39 kr pr. kjøp.

Hvordan fungerer det?

Du handler i en valgfri butikk som tilbyr Klarnas julekampanje i november og desember, og betaler først i begynnelsen av februar. Den 20. januar sender vi en faktura der vi samler alle kjøp du har gjort med Klarnas julekampanje. Hvis du allerede delbetaler noen tidligere kjøp, samles også disse kjøpene på samme faktura. Du kan også se og administrere alle kjøpene dine på klarna.com, eller i Klarna-appen.

Vilkår

Det vil foreligge et etableringsgebyr på 39 kr per kjøpstilfelle. Si at du handler for 5000 kr. Administrasjonsgebyr er 39kr, og årlig effektiv rente blir da 4.77%. Totalbeløpet for kjøpet kr blir da 5039kr. Bestillingen vil gjennomgå en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved eventuell kredittsjekk får du tilsendt et gjenpartsbrev.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

Les mer om Klarnas generelle vilkår her.