Bose QuietControl 30 Wireless (HEADSET)

2 990,00 2 99000 Veil. pris 3 190,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Bestem hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn

Du kan ikke kontrollere hvor mye støy det er i omgivelsene. Men du kan kontrollere hvor mye av det du vil høre. Angi dine egne nivåer for støyreduksjon med QuietControl 30 earphones, og få en balansert lydopplevelse ved alle volumnivåer. Hodetelefonene har et lett nakkebånd som former seg etter kroppen og føles komfortabelt hele dagen, og en Bluetooth-tilkobling gjør at du slipper ledninger.

Ta kontroll over omgivelsene dine

Lytt som aldri før med ny og banebrytende teknologi: Du kan nå kontrollere hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn. Er det mye støy på reisen til jobb? Steng forstyrrelsene ute. Venter du på terminalen? Slipp noe lyd inn, slik at du hører boarding-informasjon over høyttaleranlegget. Deretter kan du øke støyreduksjonen etter at flyet har lettet. Du trenger ikke lenger å bli plaget av støy i løpet av dagen. Med mindre du velger å slippe lyd inn.

Aktiv støyredusering

Støy er konstant. Derfor har vi mikrofoner på innsiden og utsiden av ørepropper som hele tiden måler, sammenligner og reagerer på støyen. Systemet genererer deretter et likt og motsatt signal for å utligne støyen. StayHear+ QC-proppene danner også en behagelig forsegling som gir passiv støyredusering i tillegg.

Ergonomisk utformet nakkebånd

Et lett nakkebånd som former seg etter kroppen. Det er laget av myke materialer for å føles komfortabelt hele dagen.

Trådløs lyd uten kompromisser

Slipp ledningene – uten at det går utover ytelsen. Volumoptimalisert EQ gir konsekvent og balansert lyd ved alle volumnivåer. Hvis du befinner deg i en travel gate og trenger å skru den opp, holder lyden seg tro mot musikken. Og de er konstruert med Bluetooth- og NFC-sammenkobling, slik at det er raskt og enkelt å koble til trådløse enheter. Med mikrofon på ledningen kan du besvare/avslutte samtaler, hoppe over og sette musikk på pause og justere volumet – uten å ta i enheten. Med batteritid opp mot 10 timer kan du konsentrere deg om musikken.

En app kan utgjøre hele forskjellen

Vi vil at du skal få mest mulig ut av hodetelefonene. Derfor har vi laget Bose Connect, som gjør det mulig å kontrollere nivået på støyreduksjonen, direkte fra den intuitive skjermen. I tillegg er det enklere enn noen gang å koble til og veksle mellom enheter. Den gir deg også produkttips og lar deg tilpasse innstillingene dine.

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 761448-0010
Serie Bose